Cili Padi Restaurant
1-Nasi Lemak
A rice cooked with coconut milk and served with anchovies, nuts, cucumbers,boiled egg & a Malay chili paste
( ข้าวมันกับปลากระตัก,ถั่วผักยาว, ไข่ต้ม ,น้ำพริก)
60 bht
2-Nasi Lemak Special Set 1
Served with extra one special dish
(ข้าวมันกับปลากระตัก,ถั่วผักยาว,ไข่ต้ม,น้ำพริก)เพิ่มนื้อหรือไก่และปลา
120 bht
3-Nasi goreng kampung
Fried rice traditionally flavored with pounded fried anchovies
(ข้าวผัดน้ำพริกปลากระตัก)
60 bht
60 bht
4-Nasi Goreng Malaysia
Malaysian Fried Rice served with Egg & Chicken
(ข้าวผัดไก่ใส่ไข่)
70 bht
5-Nasi Goreng Pat Prik
Fried Rice served with beef/chicken in sour spicy sauce (ข้าวผัดซอสพริกเนื้อหรือไก่)
80 bht
6-Nasi Goreng USA
Fried rice a la America with chicken & egg on top(ข้าวผัดอเมริกัน)
100 bht
7-Nasi goreng pataya
Fried Rice wrapped in egg with seafood (ข้าวห่อไข่ทะเล)
100 bht
8-Nasi goreng udang
Fried rice specially cooked with shrimp (ข้าวผัดกุ้ง)
70 bht
9-Nasi goreng ikan masin
Fried rice specially cooked with salted fish as Malaysian style (ข้าวผัดปลาเค็ม)
60 bht
10-Nasi goreng ayam
Fried rice served with fried chicken (ข้าวผัดไก่ทอด)
80 bht
11-Nasi daging merah
80 bht
Cili Padi Noodles
12-Mee goreng mamak
Fried yellow noodles w/prawn/squid/chicken or beef (บะหมี่ผัดซีอิ๋วกุ้ง,ปลาหมึก,ไก่,เนื้อ)
60 bht
13-Mee hoon goreng
Fried vermicelli w/prawn/squid/chicken or beef (ผัดซี่อิ๋วเส้นหมี่กุ้ง,ปลาหมึก,ไก่,เนื้อ)
60 bht
14-Mee bandung or Mee hailam
Yellow noodles with thick egg’s gravy and w/prawn or beef (ก๋วยเตี๋ยวแกงกุ้งหรือเนื้อ)
60 bht
15-Mee kari
Yellow noodles in curry sauce (บะหมี่กับซอสพริก)
60 bht
Cili Padi Noodles
16-Mee sup
Yellow noodles soup served w/ chicken or beef (ก๋วยเตี๋ยวไก่หรือเนื้อ)
55 bht
17-Mee Hoon Sup
Vermicelli beef soup with vegetables (เส้นหมี่ซุปเนื้อ)
55 bht
18-Laksa
Thick rice noodles served in tangy fish gravy (ขนมจีนกับซอสปลากระตัก)
60 bht
19-Mee or mee hoon lakna
Noodles with thick egg’s gravy (ก๋วยเตี๋ยวราดหน้า)
60 bht
Cili Padi Seafood
Udang/Sotong
(Squid or Prawn)(กุ้ง,ปลาหมึก)
20-Masak sambal tumis (cooked with chilly saurce)(ผัดคู่กับซอสพริก)
21-Masak masam manis (cooked in sweet sour)(ผัดคู่กับซอสหวาน)
22-Masak pat prik( cooked in sweet and spicy pat prik saurce)
(ผัดคู่กับซอสพริกหรือซอสหวาน)
23-Masak halia( cooked with ginger)(ผัดคู่กับขิง)
24-Masak lemak cili padi(cooked with coconut milk & chili)
(ผัดคู่กับมะพร้าวหรือผัดพริก)
25-Masak kicap (cooked with soya saurce) (ผัดซีอิ้ว)
26-Goreng tepung( fried in tempura flour) (ซุบแป้งทอด)
27-Goreng kunyit (fried in Cucumin powder) (ผัด)
28-Goreng berlada (fried with chili&onions)
60-70 bht
Cili padi vegetables ( ผัก )
Kailan ikan masin (Kailan wth salted fish) (ผัดถั่วฟักยาวใส่ปลาเค็ม)
70 bht
Kangkung ikan masin(Stir Morning glory wth salted fish)
(ผัดผักบุ้งกับปลาเค็ม)
60 bht
Kangkung belacan (Stir morning glory wth shrimp paste)
(ผัดผักบุ้งไฟแดง)
60 bht
Sayur campur (Mixed vegetables) (ผัดผักรวมมิตร)
60 bht
Taugeh goreng ikan bilis(Fried beans sprouts wth.anchovies)
(ปลากระตักผัดถั่วงอก)
50 bht
Beverages (เครื่องดื่ม)
- TEH TARIK (Malaysian Popular Hot Tea with milk) 35 Bht.
(ชาชักใส่นม)
- HOT MILO/COFFEE (With milk) (ไมโล,กาแฟร้อนใส่นม) 30 Bht.
- HOT COFFEE OR TEA (Without milk) (ชาร้อน,กาแฟร้อน 25 Bht
.
- ICED TEA/MILO/COFFEE (With milk) 35Bht.
(ชาเย็น,ไมโลเย็น,กาแฟเย็นใส่นม)
- ICED LEMON TEA (ชามะนาวเย็น) 35 Bht.
- SIRAP BANDUNG (Iced Red Syrup with milk)(น้ำแดงใส่นม) 35 Bht
- COKE / SPRITE (น้ำอัดลม) 20 Bht.
- FRESH JUICES (Watermelon, lemon, oranges)(น้ำผลไม้) 40 Bht.
- PLAIN WATER (น้ำเปล่า) 15 Bht.
Cili Padi Soups(ซุป)
1. SUP EKOR (Oxtail soup)(ซุปหางวัว) 90 Bht.
2. SUP TULANG (Beef’s bones soup) (ซุปกระดูกเนื้อ) 70 Bht.
3. SUP AYAM (Chicken soup) (ซุปไก่) 60 Bht.
5. SUP DAGING (Beef Soup) (ซุปเนื้อ) 60 Bht.
6. SUP SAYOR (Vegetable soup) (ซุปผัก) 60 Bth.
7. SUP TOMYAM SEAFOOD (Seafood Tomyam)(ต้มยำทะเล) 80 Bht.
8. SUP TOMYAM AYAM (Chicken Tomyam )(ต้มยำไก่) 80 Bht.
9. SUP TOMYAM DAGING (Beef Tomyam )(ต้มยำเนื้อ) 80 Bht.
LIGHT MENU(อาหารว่าง)
BURGERS (เบอร์เกอร์)
1. BEEF OR CHICKEN BURGER (ไก่,เนื้อ) 25 bht
2. BEEF OR CHICKEN BURGER & EGG (ไก่,ไข่) 35 bht
3. BEEF OR CHICKEN BURGER & CHEESE (ไก่,เนื้อ,ชิส) 40 bht
(Additional French Fries) (เฟรนฟายส์) 20 bth
ROTI CHANAI (PRATHA BREAD) (โรตี)
1. ROTI KOSONG (แป้งโรตี) 15 bht
(Plain roti served with curry or anchovies sauce)
2. ROTI TELUR OR ROTI PISANG (โรตีไข่,กล้วย) 30 bht
(Roti cooked with eggs or banana)
3. ROTI Sardin 30 bht
(Roti served with sardine)
MURTABAK (มะตะบะเนื้อ,ไก่) 40 bht
(Roti Murtabak with beef or chicken)
SATAY( 6 cucuk/6 sticks)(ไก่สะเต็,เนื้อสะเต็) 90 bht.
(Grilled chicken or beef fillet skewered onto bamboo stick with peanut sauce,cucumber & onions)
DAGING & AYAM
(BEEF & CHICKEN)(เนื้อหรือไก่)
28. MASAK HALIA (Cooked with ginger)(ผัดคู่กับขิง) 60Bt
29. MASAK KICAP(Cooked with soya sauce)(ผัดซีอิ้ว) 60Bt
30. MASAK RENDANG(Cooked in coconut milk sauce)
(ผัดคู่กับมะพร้าว) 70Bt
31. MASAK PATPRIK(Cooked with Thai Style)(ผัดพริก) 70Bt
32. MASAK MASAM MANIS(Cooked in sweet sour)(ผัดเปรี้ยวหวาน) 70Bt
33. MASAK MERAH(Cooked with red sauce)(ผัดพริกแกง) 70Bt
34. MASAK SAMBAL(Cooked with cili sauce)(ผัดกับซอสพริก) 70Bt
35. MASAK KARI(Cooked with curry sauce) (ผัดกับพริกกระหรี่) 70Bt
36. MASAK TOMATO(Cooked with tomato sauce)(ผัดกับซอสมะเขือเทศ) 70Bt
37. GORENG KUNYIT( Fried with yellow powder)(ผัด) 60Bt
38. GORENG BERLADA HITAM
(Fried with black pepper)(ผัดพริกไทยดำ) 60Bt
BURGERS SPECIAL SETS(เมนูพิเศษ)
SPECIAL SET 1(เนื้อหรือไก่กับเครื่องดื่ม 1 แก้ว) 45 bht
BEEF OR CHICKEN BURGER
WITH ONE DRINK
SPECIAL SET 2(เนื้อ,ไก่,ไข่,เครื่องดื่ม 1 แก้ว) 55 bht
BEEF OR CHICKEN BURGER
WITH EGG BANJO
ONE DRINK
SPECIAL SET 3(เนื้อ,ไก่,ชีส,เฟรนฟายส์,ไข่,เครื่องดื่ม 1 แก้ว) 65 bht
BEEF OR CHICKEN BURGER WITH CHEESE
FRENCH FRIES
EGG BANJO
ONE DRINK
(Drinks offered are: Teh Tarik (hot tea), Iced Milk Tea, Syrup Bandung )
Additional 10 Bht. For COKE OR SPRITE
FISH(ปลา)
IKAN SIAKAP (one whole garoupe fish)(ปลากระพง) 250-300Bht
.
39- Masak lemak cilipadi(cooked w/coconut milk and chilly)(ทำคู่กับมะพร้าวหรือพริก)
40- Masak tiga rasa(cooked in three flavors)(ปลา 3 รส)
41-Masak masam manis (cooked in sweet sour)(ผัดเปรี้ยวหวาน)
42-Masak cili(cooked with chilly saurce) (ผัดเผ็ด)
IKAN TENGGIRI (ปลาอินทรีย์)/ IKAN BAWAL (By special order)
43- Masak lemak cilipadi(ผัดคู่มะพร้าวหรือพริก) 80Bht
(Cooked with coconut milk and chilly)
44- Masak kari (cooked in hot curry)(ผัดพริก) 80Bht.
45- Masak asam pedas(cooked in sour saurce)(ผัดซอสเปรี้ยว) 80Bht
46- Masak kicap(cooked in black saurce)(ผัดซีอิ้วดำ) 80Bth.
48- Deep Fried/Goreng kunyit(ทอด) 60Bht.
49- Deep fried with chilly (ทอด คู่กับพริก) 60Bht.
IKAN KEMBONG(mackerel fish)(ปลาทู)
50- Masak lemak cilipadi(มะพร้าวหรือพริก) 60 Bht.
51- Masak asam pedas(ซุปเปรี้ยว,เผ็ด) 60 Bht.
52- Goreng kunyit(fried fish)(ทอด) 30 - 40Bht.
53- Goreng sambal (fried with chilly)(ผัดพริก) 30 - 40Bht.
54- Masak kicap (cooked in soya saurce)(ผัดซอสซีอิ้ว) 30 - 40Bht.
55. IKAN MASIN (Salted fish)(ปลาเค็ม) 20-30 Bht.
TELUR (Eggs)(ไข่)
55- Telur Dadar (Egg Omelet)(ออมเรต) 30 Bth.
56- Telur mata kerbau (Fried egg banjo)(ไข่ดาว) 30 Bth.
57- Telur Sambal (Egg cooked with chili saurce)(ไข่คู่กับพริก) 40 Bth.
58-Telur masak kicap(Egg with soya saurce)(ไข่กับซอสซีอิ้ว) 40 Bth.
Subscribe to:
Posts (Atom)